مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: روزانه بیش از ۲۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی این سازمان در مرز مهران پخت و توزیع می شود.

حجت الاسلام عزیزی افزود: این تعداد غذا توسط بیش از ۱۵ آشپز پخت و در چهار وعده نهار، شام و صبحانه و میان وعده در موکب های اوقاف و امور خیریه بین زائران توزیع می شود.

وی تصریح کرد: کار پخت غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی از روز دوشنبه ۲۲ مردادماه در مرز مهران آغاز می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام عنوان کرد: همچنین مواکب تا چند روز بعد از اربعین در مرز مهران فعال می باشد که علاوه بر غذای گرم، چای، شربت، خرما، آب معدنی و… نیز در این مکان توزیع می شود.

حجت الاسلام عزیزی بیان داشت: اسکان، پذیرایی و… زائران نیز در امامزاده سیدجعفر (ع) شهر شباب انجام می شود.

وی عنوان کرد: ده بقاع متبرکه شاخص استان در ایام اربعین پذیرای زائران خواهد بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام تصریح کرد: علاوه بر مبلغان بومی روحانیون اعزامی از قم نیز به صورت مستمر در سطح بقاع متبرکه به امر تبلیغ و نشر احکام و معارف دینی اقدام می کنند.

حجت الاسلام عزیزی در پایان افزود: مسجد مقدس صاحب الزمان (عج) شهر ایلام نیز جهت اسکان و پذیرایی از زوار اربعین حسینی آماده سازی شده است.

برچسب ها :ناموجود