به بدحجابان بگویید؛ کپی برابر با اصل نیست وقتی از مدرکی کپی گرفته می شود، اگر صاحب مدرک بخواهد کپی را به جای اصل به مراجع قانونی تحویل دهد، برای اینکه تخلفی صورت نگیرد کپی بایستی همان خصوصیات اصل مدرک را داشته باشد.
برای این کار صاحب مدرک لازم است اصل مدرک همراه با کپی آن به جایی که مدرک اصلی از آن صادر شده است ببرد و آن را با ممهور کردن برابر اصل کند، یعنی کپی از وی پذیرفته نمی شود، مگر اینکه آن را مشابه اصل نماید تا مورد قبول واقع گردد. در واقع کپی نوعی عکس واقعی از مدرک اصلی است و تمام مشخصه های آن را دارد با این تفاوت در نوع رنگ و ظاهر ممکن است مقداری کمرنگ یا پررنگ بنظر برسد، البته این کمرنگی و پررنگی در حدی نیست که مشخصه های اصل را نداشته باشد، اما لازم است بخاطر اطمینان از وجود اصل مدرک، کپی هایی که از مدارک و اسناد گرفته می شود، در موقع ارائه به مراجع قانونی برابر با اصل شوند وگرنه قابل قبول واقع نمی شوند و ترتیب اثری داده نمی شوند.
اما چگونه است برای قیافه ی آدمها با این همه ارزشمندی حتی اگر تغییرات زیادی داده شود تا حدی که این تغییرات اصل را هم بپوشاند نیازی به برابر با اصل کردن نیست.
در مقطع زمانی کنونی که در شهرمان پدیده ی بی حجابی و بدحجابی اشاعه پیدا کرده است قیافه ی برخی افراد با پوشیدن لباسهای نامناسب چنان تغییر کرده است، حتی اگر از آشنایان خیلی نزدیکمان باشند با شک و تردید می توانیم به خودمان بقبولانیم این فرد همان فرد آشنا است. در واقع با بزک کردن خود و پوشیدن لباسهای نامناسب یا به تعبیری دیگر نیمه برهنگی، با قیافه ی واقعی خود چنان فاصله می گیرند، اگر اغراق نباشد از آنچه که آدمیت در اذهان است جز شکل اندامها چیزی باقی نمی ماند. این بدحجابی ها یا بی حجابی ها در چند ساله ی اخیر در شهرمان رخ نمایان نموده است، در واقع این جمع کسانی جز همان افراد محجبه سالهای گذشته نیستند که تحت تاثیر القائات رسانه های بیگانه قرار گرفته، و امروزه خود را به این شکل غیرمعمول درآورده اند و با پوشش های نامناسب، خود الگویی برای افراد دیگر می شوند و این موضوع باعث گسترش بیشتر پدیده بی حجابی و بدحجابی می گردد.
نمونه ی واضح تر این موضوع را می توان در دانشگاهها مشاهده کرد، اگر زمان ورود دانشجویان به دانشگاه را با زمان فارغ التحصیل شدن آنها را با هم مقایسه کنیم کاملاً متوجه خواهیم شد به هیچ وجه کپی برابر با اصل نیست در بدو ورود به دانشگاه با ظاهری محجبه و ملبس به پوشش اسلامی که عکس های روی پرونده آنها، گواه این مسئله است، به دانشگاه وارد می شوند.
اما پس از گذراندن چند ترم، رفته رفته تغییرات در قیافه ها ایجاد می شود منظور تغییرات جسمی نیست، بلکه تغییرات در نحوه پوشش است. این تغییرات تا جایی ادامه پیدا می کند که پس از اتمام تحصیلات قیافه ها آنچنان تغییر می کند اگر با عکس بدو ورود به دانشگاه که در پرونده دانشجو قرار گرفته یا عکسی از آنها داشته باشیم مقایسه کنید بسیار سخت است که به یقین برسید این همان دانشجو باشد، البته این تغییرات و استفاده از مدهای بیگانه به جای پوشش خودمانی مختص به دانشجویان یا قشر خاصی نیست، بلکه در بین اقشار مختلف به طرز چشمگیری رواج پیدا کرده است حتی در فروشگاهها و داروخانه ها و اماکن عمومی معضل بدحجابی کاملاً آشکار است که لازم بنظر می رسد متولیان این اماکن از جمله دانشگاهها، فروشگاهها، پارک ها و مجامع عمومی از پذیرش بی حجابان و بدحجابان خودداری کرده و هنگام مراجعه برای انجام امور از آنها رعایت حجاب را خواستار شوند تا بدحجابان و بی حجابان مانند مثال کپی و اصل مدرک با پوشش واقعی که خواست جامعه ماست جهت پذیرش مراجعه کنند در صورت اجرای این شیوه در این اماکن قطعاً از این معضل و پیامدهای آن کاسته می شود.
• آرزو جمالوندی

برچسب ها :ناموجود