رییس هیات مدیره زاگرس فولاد مهران گفت: پیشرفت فیزیکی نیروگاه برق مجتمع در حال احداث فولاد مهران به ۹۰ درصد رسیده است.
رمضانعلی مجیری اظهار داشت: عملیات اجرایی شرکت زاگرس فولاد مهران سال ۹۲ در منطقه آزاد تجاری و صنعتی مهران برای تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن فولاد در بخش ذوب و ۵۰۰ هزار تن ورق یک تا ۱۰ سانتیمتر آغاز شد.
وی افزود: این طرح طی سالیان گذشته با موانعی در زمینه ادامه روند کار مواجه بود اما با حمایتهای دولت سیزدهم و با پیگیریهای استاندار ایلام از سال ۱۴۰۱ شاهد تسریع در روند کار اجرایی آن هستیم و هماکنون نیروگاه برق آن ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رییس هیات مدیره زاگرس فولاد مهران تاکید کرد: تسهیلات ارزی و ریالی این پروژه تامین و در بانک مرکزی مسدود است و در انتظار طی مراحل اداری واریز آن هستیم، ۹۰ درصد تسهیلات ارزی مورد موافقت قرار گرفته و ۱۰ درصد باقیمانده به مبلغ یک میلیون یورو تاکنون آزاد نشده است.
مجیری یادآور شد: نیروگاه برق این مجتمع برای تولید ۳۰ مگاوات برق از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که در صورت تخصیص اعتبار تا سه ماه آینده در مدار قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به قرارداد منعقد شده با وزارت نیرو برای فروش برق تولیدی نیروگاه گفت: هزینه تمام شده برای احداث نیروگاه را می توان ظرف مدت پنج سال با برق تولید شده مستهلک کرد.
رییس هیات مدیره زاگرس فولاد مهران میزان اشتغالزایی این پروژه را حدود پنج هزار نفر عنوان کرد و گفت: ۱۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری برای این مجتمع در نظر گرفته شده و تاکنون نیز بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان در این مجتمع هزینه شده است.
مجیری اظهار داشت: ۴۰ درصد ماشین آلات بخش فولاد مجتمع نیز خریداری شده و سوله های آن احداث شده است.
وی از برخی ناهماهنگی ها از سوی بانک عامل و دستگاه ها در آزاد نکردن ۱۰ درصد باقیمانده تسهیلات انتقاد کرد و گفت: ۷۵ میلیون یورو سرمایه گذاری صورت گرفته در این مجتمع بزرگ صنعتی معطل مانده که می طلبد دستگاه ها برای تسریع در اجرای این پروژه که نقش بسزایی در توسعه منطقه و استان دارد، پای کار بیایند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1مالک این پروژه آقای رمضانعلی مجیری یک کلاهبرداره. دستگاه هایی که خرید همه گی زیر قیمت و دست دوم بود. گمرک متوجه شد و ترتیب اثر ندادند. اما در نهایت ایشان با کلاهبرداری توانست ماشین آلات را ترخیص کند. شرکت خانوادگی ایشان، 8450000 یورو برای خرید 25 مگاوات تسهیلات گرفت، اما در نهایت از ترکیه اقدام به خرید ماشین آلات کارکرده کرد که توان راه اندازی رو هم نداره.