معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به اینکه سامانه نوبت‌دهی بارگیری در پتروشیمی ایلام باید هوشمند شود، گفت: اداره کل حمل و نقل و پایانه‌ها بر سامانه نوبت‌دهی بصورت مستمر نظارت می‌کند.
شهریار عباسی روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات انجمن کامیون‌داران با بیان اینکه باید ساماندهی بارگیری در دستور کار قرار گیرد، اظهار داشت: برای ایجاد نظم، ترتیب و برچیده شدن سامانه های سنتی نوبت‌دهی و بارگیری، ظرف ۲ ماه سیستم نوبت‌دهی بارگیری در پتروشیمی باید هوشمند شود.

وی با بیان اینکه استفاده از سامانه هوشمند نوبت دهی و بارگیری، ارتقای کارایی و بهره‌وری بالا در حمل و نقل جاده ای را به دنبال دارد، افزود: سامانه هوشمند نوبت دهی و بارگیری در دهه‌های اخیر در حوزه حمل و نقل جاده ای به طور گسترده رواج پیدا کرده که موجب تحولات اساسی از جمله بهبود عملکرد و ایمنی در حمل و نقل شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: باید در اسرع وقت سامانه هوشمند جایگزین نوبت دهی سنتی شود، چراکه شکل سنتی و قدیمی و استمرار این شرایط تنش و اختلافات را تشدید می‌کند.

عباسی ادامه داد: ظرف مدت ۲ ماه پتروشیمی ایلام باید سامانه هوشمند نوبت‌دهی و بارگیری را راه اندازی و تا زمان نصب، نوبت دهی با همکاری انجمن صنفی رانندگان و حمل و نقل و پایانه‌ها صورت گیرد، همچنین شرکت پتروشیمی مکلف است تا زمان نصب شکل هوشمند بصورت روزانه تصویر و گزارش ثبت نوبت‌دهی و بارگیری را به اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان ارسال کند.

وی اضافه کرد: پس از نصب سامانه هوشمند نوبت‌دهی بارگیری در پتروشیمی، این شرکت حق نوبت‌دهی بارگیری سنتی و قدیمی را ندارد چراکه منسوخ شده و مشکلاتی را برای رانندگان به دنبال دارد.

براساس این گزارش در این نشست مصوب شد شرکت پتروشیمی ایلام علاوه بر نصب و راه‌اندازی سامانه هوشمند بارگیری ظرف مدت ۲ ماه، مدت زمان ساعت بارگیری را افزایش و ظرف مدت سه ماه نیز امکانات رفاهی رانندگان از جمله سایبان، نمازخانه، بوفه، سرویس بهداشتی را در محل استراحت رانندگان ایجاد کند.

همچنین در این نشست مصوب شد شرکت یاور سیر بارثوا (شرکت حمل و نقل مواد صادراتی) در مدت زمان تعیین شده کرایه کامیون‌داران را پرداخت کند.

 

* گزارش از: صبیحه حسن بیگی

برچسب ها :ناموجود