محمدرضا ولیزاده روز چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان ایلام اظهار داشت: طی سالهای ۱۴۰۰ تعداد ۶ واحد، سال ۱۴۰۱ تعداد ۹ و طی سال جاری نیز تعداد ۱۰ واحد فناورانه در استان جذب شده است که در مجموع این تعداد در استان به ۱۱۷ واحد رسیده است.
وی از صادرات ۸۹ هزار و ۲۲۵ دلار محصولات دانشبنیان و فناورانه طی ۲ سال گذشته خبر داد و افزود: در مجموع تا کنون ۳۸۸ هزار و ۵۳۲ دلار محصولات دانشبنیان صادر شده است.
رییس پارک علم و فناوری ایلام بیان کرد: طی سال گذشته ۲۰ هزار و ۷۵۰ میلیون ریال حمایت مالی از هسته ها و شرکت ها صورت گرفته است.
ولی زاده یادآور شد: از سال ۹۴ تاکنون هزار و ۴۶۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شرکت های فناوری و دانش بنیان و هسته های فناوری مشغول بکار شده اند.
رییس پارک علم و فناوری ایلام با اشاره به مشکلات و چالش های شرکت های فناور و دانش بنیان استان تاکید کرد: نبود فضای فیزیکی مناسب و کمبود بودجه های پارک علم و فناوری در مقایسه با دانشگاه ها، تامین اعتباری پروژه ها، کمبود فضای آزمایشگاهی و کارگاهی و فقدان سرمایه کافی در شرکت های دانش بنیان به دلیل نوپا بودن آنها از جمله مشکلات و چالش های پیش رو است.
وی با اشاره به برنامه های آتی و پیشنهادات پارک علم و فناوری استان بیان کرد: راه اندازی نمایشگاه دایمی و فن بازار منطقه ای غرب کشور در منطقه آزاد مهران، تلاش در جهت جلب مشارکت بخش خصوصی و خیرین جهت توسعه زیرساخت ها و تشکیل کنسرسیوم فناوری و نوآوری غرب کشور با توجه به ظرفیت های بازار کشور عراق از جمله این برنامه هاست.
۹۵ هسته فناور در ایلام وجود دارد که ۲۳ مورد آن دانشبنیان شده و ۳۸ محصول دانشبنیان ارائه میدهند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0