استاندار ایلام امروز سهشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در سالن جلسات شهید ملکشاهی استانداری ایلام گفت: یکی از مهمترین رویکردهای دولت سیزدهم و مدیریت ارشد استان، احیای واحدهای راکد و نیمهفعال است و در این راستا نهضت احیای واحدهای راکد با همین هدف در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: به همین منظور، هدفگذاری برای احیا ۳۹ واحد راکد و نیمه فعال و همچنین افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی، طی سال جاری در دستور کار قرار گرفته که در ۶ ماهه اول سال جاری تعداد ۲۳ واحد احیا و یا افزایش ظرفیت صورت گرفته است.
دکتر بهرامنیا افزود: از این ۲۳ مورد ۸ واحد تولیدی راکد احیا و ۱۵ واحد تولیدی نیز افزایش ظرفیت داشتهاند که منجر به اشتغالزایی ۱۲۲ نفر شده است، ۱۶ واحد باقیمانده نیز در ۶ ماهه دوم سالجاری احیا یا افزایش ظرفیت خواهند داشت.
استاندار ایلام با تأکید بر اینکه بهمنظور روشنگری و اطلاعرسانی به افکار عمومی، همه طرحها راستیآزمایی میشوند، ادامه داد: به مدیران اعتماد داریم، در جلسات باید از کلیگویی پرهیز و در کارگروهها شفاف، گویا و مبرهن، مردم در جریان اقدامات انجام گرفته قرار گیرند.
وی با بیان اینکه واحد راکد احیا شده به واحدی اطلاق می شود که دارای محصول باشد، گفت: هفته آینده بههمین منظور جلسه ویژه بررسی آخرین وضعیت واحدهای تولیدی، راکد، نیمه فعال و واحدهایی که افزایش ظرفیت داشتهاند، بررسی و تصمیمات لازم در جهت هدفگذاری در ۶ ماهه دوم سال در این جلسه اتخاذ خواهد شد.
وی تأکید کرد: یکی از مهمترین نیازهای استان در حوزه سرمایهگذاری در بخش تولیدات محلی و سوغات است و حمایتهای لازم هم در این راستا انجام خواهد گرفت.
استاندار ایلام، رونق تولیدات محلی و سوغات را از مهمترین اولویتهای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید عنوان کرد و افزود: علاوه بر همراهی دستگاههای اجرایی، بانکها نیز در این زمینه مساعدت لازم را هم خواهند داشت.
دکتر بهرامنیا در ادامه با انتقاد از کیفیت توزیع میوه شب عید، شرط ادامه همکاری و مساعدت برای رفع مشکلات سردخانه را توزیع میوه باکیفیت عنوان کرد و گفت: لازم است با نظارتهای کافی از توزیع میوه نامرغوب جلوگیری شود، لذا از هماکنون باید تمهیدات لازم در جهت تهیه و توزیع میوه مرغوب در بازار اندیشیده شود.
در پایان این جلسه صاحبان واحد تولیدی، صنعتی با حضور مسئولین اجرایی استان هر یک به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند و موضوعاتی شامل درخواست سرمایه در گردش، بدهی معوق بانکی، برق و گاز از جمله مشکلات این واحدها بود که پس از بحث و بررسی تصمیماتی اتخاذ و به دستگاههای مربوطه ابلاغ شد.
در ادامه پیگیری و حل موانع آغاز عملیات طرح تولید تخممرغ محلی در ملکشاهی، سردخانه ۲ هزار تنی در ایلام، طرح تولید مربا و ارده، واحد شیرینی محلی و کلهکنجی، شرکت تطهیر گران ثمین، شرکت کشتارگاه زرین مرغ سیمره از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0