مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: تلاش های بسیار زیادی در استان ایلام انجام شده که در سفر رئیس جمهور به استان بحث استخدام ۵۰ کارشناس در حوزه راهداری استان اخذ شود.

سیدزاهدین چشمه خاور روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات این استان، اظهار کرد: یکی از مهمترین نیازهای راهداری استان ایلام بحث تامین نیروی انسانی است چراکه این اداره کل ۱۳۲ پست خالی اداری دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام با اشاره به اینکه ۹۰ درصد پیمانکاران پروژه‌های راهداری ایلام بومی هستند، گفت: ۳۰۰ قرارداد در حوزه راهداری طی دولت سیزدهم در این استان منعقد شده است.

چشمه خاور تاکید کرد: خوشبختانه ما پیمانکاران خوبی در استان داریم و نود درصد پیمان های ما را شرکت‌های ایلامی بر عهده گرفته اند.

وی اضافه کرد: ما تلاش زیادی انجام دادیم که این مشکل حل شود و انتظار داشتیم با آمدن هیات دولت به استان ایلام این مشکل مطرح شده و حل شود حتی پیش نویسی نیز به معاونت استانداری ایلام تقديم شد ولی هنوز این مشکل باقی است.

وی در خصوص روال بستن قراردادها گفت: یک قرارداد باید اول مطالعه شود بعد به پیمان می رود ممکن است تجدید شود بعد به مرحله تعيين پیمانکار و اجرا می رسد این فرایند حداقل دو ماه زمان می برد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام با اشاره به اینکه روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر از مرز مهران در طول سال تردد دارند، تصریح کرد: طی ماه صفر سال گذشته تا پایان ماه صفر امسال بیش از هشت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کرده اند.

چشمه خاور با اشاره به اینکه ۶ هزار کیلومتر راه در استان ایلام توسط راهداری طی سال گذشته خط کشی شده است، تصریح کرد. امسال سه هزار کیلومتر از راه های استان ایلام خط کشی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: هزینه هر کیلومتر خط کشی ۲۵۰ میلیون هزینه دارد.

وی بیان کرد: ۷۱ هزار عدد تابلو در سطح جاده های استان ایلام توسط راهداری نصب شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام بیان کرد: سه هزار کیلومتر جاده در استان ایلام تحت نظر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار دارد و سال گذشته ۴۷۰ کیلومتر روکش آسفالت در این مسیرها صورت گرفته است.

وی یادآور شد: بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال طی دولت سیزدهم در پروژه های راهداری استان ایلام هزینه شده که شامل ایمن سازی، روکش آسفالت، نصب تابلو و… بوده است.

چشمه خاور با اشاره به مشکلات کمبود بلیط اتوبوس در استان ایلام، افزود: طی ایام کرونا ۱۰ دستگاه اتوبوس از ناوگان حمل و نقل عمومی استان خارج و این مهم باعث کمبود اتوبوس در استان شد.

وی با اشاره به اینکه روزانه بین ۶ تا هفت اتوبوس برای جابجایی مسافران در شهر ایلام نیاز است، خاطرنشان کرد: قرار است یک شرکت حمل و نقل با ۴۰ دستگاه اتوبوس وارد استان شود و بخش زیادی از مشکلات و کمبودهای بلیط اتوبوس در استان ایلام حل می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام خاطرنشان کرد: بحث واردات اتوبوس در کشور نیز در حال انجام است و سهم استان نیز در بحث واردات اتوبوس به کشور ۲۰ دستگاه است.
چشمه خاور ادامه داد: راهداری ایلام از بنیاد علوی و بنیاد برکت و شرکت نفت و گاز نیز اعتبار گرفته است و اسنادش هم موجود است و قبل از اربعین نیز رئیس سازمان راهداری به ایلام آمدند و اعتباراتی به استان تخصیص داد.

وی گفت: اربعین یک رخداد ملی مذهبی جهانی است در هیچ کجای دنیا چنین ترددی اتفاق نمی افتد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام افزود: در اربعین من ۳۸ شبانه روز در پایانه مرزی مهران و شهید سلیمانی بودم و هر کدام از مسئولین کشور و استانی آمدند در خدمتشان بودیم و برای رفاه حال زائران خدمات انجام دادیم.

وی ادامه داد: سالانه ۸ و نیم میلیون زائر از پایانه مرزی شهید سلیمانی چه در ایام اربعین و چه در روزهای عادی تردد داشته اند.

مدیر کل راهداری استان ایلام افزود: در محدوده شهرستان هلیلان ۱۰ کیلومتر آسفالت انجام شده است در شیروان چرداول محور مله مازه و حوزه لومار ۱۳ کیلومتر و در زرنه ایوان نیز ۱۵ کیلومتر آسفالت انجام شده است و آسفالت محور دره شهر نیز در دست انجام است.

چشمه خاور اضافه کرد: مبلغ پیمان های انجام شده در طول این دو سال دو هزار میلیارد تومان به طور مستند در ۳۰۰ پروژه بوده است.

وی گفت: اعتبارات استانی در سال ۱۴۰۰ مبلغش ۲۰۰ میلیارد تومان بوده و امسال ۲۳۷ میلیارد تومان اعتبارات استانی داشتیم.

وی در پایان با تقدیر از زحمات کارکنان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: اکنون از هر مسیری که وارد ایلام شویم، تغییرات را می بینیم و این نشان از تلاش شبانه روزی کارکنان زحمتکش این اداره است.

برچسب ها :ناموجود