یونس احمدی با اشاره به اکثر مصوبات جلسه قبلی کارگروه ساماندهی کشتارگاههای استان اجرایی شده است، افزود: وضعیت و روند کار برای بهسازی و تجهیز کشتارگاههای دام استان مثبت است اما میتواند بهتر هم باشد.
وی با اشاره به اینکه بیماریهای مشترک یکی از معضلات جدی در استان است که نیازمند فرهنگ سازی است، افزود: برای کاهش بیماری مشترک بین انسان و دام هیچ راهی به جز استفاده از مرکز مجاز عرضه گوشت بهداشتی وجود ندارد.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه باید زیرساختهای کشتار مجاز به خصوص در مرکز استان فراهم شود، افزود: انتظار جامعه دامپزشکی استان و دامداران استان تعیین تکلیف شدن وضعیت کشتارگاه صنعتی دام ایلام است.
احمدی بیان کرد: برای بهسازی و تجهیز کشتارگاههای دام استان بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، شهرداریهای استان ایلام باید در این زمینه همکاری بیشتری انجام دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه از ۲۲ نقطه شهری در استان در ۱۰ نقطه کشتارگاه وجود دارد، افزود: به زودی در هلیلان و چوار نیز کشتارگاه ایجاد میشود، همچنین کشتارگاههای دام در بخشهای صالح آباد، میمه و زرین آباد غیر فعال هستند.
وی بیان کرد: با همکاری دامپزشکی استان ایلام، کشتارگاه مهران به بخش خصوصی واگذار شده که الان وضعیت بسیار خوبی پیدا کرده است، افزود: دامپزشکی از حضور سرمایه گذاران در طرحهای کشتارگاهی استان حمایت میکند.
وی از اجرای طرح دامپزشکی پلاس در سطح استان خبر داد و گفت: در این طرح مراکز مجاز عرضه گوشت که دارای مهر دامپزشکی هستند به مردم معرفی میشوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0