شهریار عباسی روز سه شنبه در نشست بررسی چگونگی اجرای طرح ایجاد بازارچه در استان، اظهار کرد: در این بازارچه‌ها ارائه و عرضه صنایع دستی برای تقویت آن، عرضه محصولات روستایی تحت عنوان از مزرعه تا سفره که شامل همه فرآورده‌های لبنی، گوشت و مرغ و تخم مرغ و سایر تولیدات دامی و کشاورزی و همچنین عرضه میوه و تره‌بار بدون واسطه عرضه می‌شود.

وی تاکید کرد: تثبیت قیمت‌ها در راستای کمک به بازار، دسترسی آسان مردم به محصولات و فرآورده‌های لبنی و پروتئینی و همچنین حذف دلال‌ها از اهداف اصلی این بازارچه‌ها است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تاکید کرد: برخی مناطق مراکز عرضه صنایع دستی دارند که در این مناطق سایر آیتم‌های مورد دیگر مدنظر قرار می‌گیرد.

عباسی از شهرداران و فرمانداران خواست که بخشی‌نگری را کنار بگذارند و از ظرفیت نهادهای اجرایی مرتبط نهایت استفاده قرار بگیرد.

وی یادآور شد: فرمانداران مدیریت اجرای طرح بازارچه از سفره تا مزرعه را بر عهده داشته باشند.

براساس ابلاغ وزارت کشور اجرای طرح ایجاد بازارچه‌های دائمی از مزرعه تا سفره با هدف عرصه مستقیم و حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان و دسترسی آسان مردم در همه کشور قرار است اجرا شود.

برچسب ها :ناموجود