دکتر حسن بهرامنیا استاندار ایلام روز سهشنبه در نشست تبیینی ستاد انتخابات استان با فرهنگیان، گفت: معلمان تربیتکننده نسلی هستند که آینده این کشور در دست آنهاست.
وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر کشور «نیروی انسانی» است، افزود: محل پرورش این سرمایه انسانی، مدارس و توسط معلمان صورت میگیرد.
استاندار ایلام با اشاره به جایگاه والای معلمان در جامعه، بیان داشت: معلمی شغل انبیاست. این قشر افتخار کنند که تربیتکننده نسلی توانمند و نخبه هستند.
دکتر بهرامنیا عنوان کرد: در طول بیش از چهار دهه پس از وقوع انقلاب اسلامی، علیرغم تحریمها، جنگها، تهدیدها و مشکلات داخلی، به فضل خدا هر روز در حال پیشرفت و ارتقا هستیم.
وی به مقایسه نظام اسلامی و دوران طاغوت پرداخت و با اشاره به جشنهای ۲۵۰۰ سالهی نظام شاهنشاهی، گفت: یکی از مصادیق ظلم، جور و شکاف طبقاتی حاکمیت بر مردم، برگزاری جشنهای ۲۵۰۰ سالهی حکومت شاهنشاهی بود که که ۷۰ کشور دنیا به این جشن دعوت بودند که درآمد ارزی حاصل از فروش نفت صرف برگزاری این جشنها میشد در حالیکه مردم از درآمدهای ملی بینصیب بودند.
استاندار ایلام عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران، رنگ کاپیتالاسیون را از چهره ملت پاک کرد. قبل از انقلاب ۵ درصد تولیدات دفاعی در داخل کشور تولید میشد اما اکنون به ۹۰ درصد رسیده است.
دکتر بهرامنیا خاطرنشان کرد: در زمینه ارتقا دانش هستهای در ردیف ۵ و در حوزه هوا و فضا جزو ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم.
وی اضافه کرد: به لطف خدا و به برکت این مردم دلداده و ایثارگر در همه حوزه علمی، فرهنگی، اقتصادی و فنی در حال پیشرفت و ارتقا هستیم.
وی با اشاره به حربههای پی در پی جبهه استکبار برای مقابله با نظام اسلامی، یادآورشد: جنگ ادراکی و شناختی حربه جدید جبهه استکبار برای مقابله با نظام اسلامی است.
نماینده عالی دولت در استان ایلام، ادامه داد: انتخابات باشکوه و پُرشور تراز نظام جمهوری اسلامی را در دنیا نشان دهد طی چهار دهه پس از انقلاب و امروز، همه تلاش دشمن درصدد کاهش مشارکت مردم در انتخابات است.
وی با بیان اینکه استان ایلام در انتخابات ادوار همواره جزو استان های برتر کشور بوده است، افزود: برتر بودن ایلام از حیث مشارکت بالا در انتخابات بار دیگر تکرار میشود.
استاندار ایلام اضافه کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات بهمنزله مردمسالاری دینی و اقتدار ملی است.
وی در ادامه به ابرپروژهی سامانهی گرمسیری به عنوان یکی از پروژههای مهم استان اشاره کرد و گفت: در صورت افتتاح این پروژه، ۱۸ هزار هکتار از اراضی استان مشروب میشود که فاز نخست آن در آستانهی افتتاح است و در صورت بهرهبرداری از فاز نخست این پروژه، ۴ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان مشروب میشود. از مجموع اعتبارات اختصاص یافته(حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان) برای سامانهی گرمسیری، ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شده است.
وی بیان داشت: برای این پروژه از نقطهی صفر مرزی استان تا سد کنجانچم به طول ۸۵ کیلومتر دو لولهی ۲ متر و۴۰ سانتیمتری لولهگذاری شده و هماکنون آب در لولهها جریان دارد که ۱۷ کیلومتر نیز تونل ساخته شده است و چهار دره پر شده که آب بهصورت ثقلی(بدون نیاز به پمپاژ) عبور کرده است.
وی اضافه کرد: برای این پروژه ۱۱۰ هزار تن میلگرد و ۷۰ هزار متر مکعب بتن بهکار رفته است و ظرفیت ذخیرهی آب پشت سد کنجانچم ۸۵ میلیون متر مکعب است.
استاندار ایلام یادآور شد: یکی دیگر از پروژههای مهم استان در کنار سامانهی گرمسیری، تونل کبیرکوه بهطول ۷ کیلومتر است که فقط در این دولت یکهزار میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در آستانهی بهرهبرداری است.
نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: در مجموع ۳۹۰۰ میلیارد تومان در این دولت برای برای ۲ ابرپروژه در آستانه افتتاحِ سامانه گرمسیری و تونل کبیرکوه هزینه شد.
استاندار ایلام در ادامه به پارک پلیپروپیلن اشاره کرد و گفت: این طرح بهعنوان یکی از طرحهای مهم اقتصادی در منطقهی آزاد مهران طی چند ماه اخیر جانمایی و در این پارک، ۹۲ کارخانه راهاندازی و برای حداقل ۲هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد میشود که طی هفتهی اخیر تفاهمنامهی سهجانبهی اجرای این پارک در منطقهی آزاد مهران به امضا رسید.
دکتر بهرامنیا با اشاره به رشد سرمایهگذاری خارجی در استان به ویژه در شهرستان ملکشاهی، گفت: ۵.۲ میلیون دلار برای تولید سلیکون منگنز آلامتو(ساخت قطعات ماشین آلات و هواپیما) توسط شرکت چینی در شهرستان ملکشاهی سرمایهگذاری شده است. همچنین پروژهی تولید کاغذ سنگی تا الان ۳۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در آستانهی بهرهبرداری است.
وی اضافه کرد: نیروگاه صبا دهلران یکی دیگر از پروژههای مهم استان در شهرستان دهلران است که با افتتاح آن ۱۰۰ مگاوات برق تولید میشود که ۵۰ مگاوات آن برای مصرف پتروشیمی و ۵۰ مگاوات به شبکه سراسری برق تزریق میشود.
نمایندهی عالی دولت در استان همچنین با اشاره به انتقال پروندهی مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام نیز یادآور شد: در شش ماههی نخست سال جاری، نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان بابت ارزش افزوده از قِبَلِ انتقال پروندهی مالیاتی به استان تزریق شده است و در شش ماههی دوم این مبلغ ارتقا خواهد یافت و در مجموع سالیانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این طریق وارد استان میشود.
وی به خلعید مالک کشتارگاه دام ایلام نیز اشاره کرد و گفت: نگاه این دولت فسادستیزی است. برخیها سال ۹۶ بدون در نظر گرفتن مصالح نظام، کشتارگاهی را که آن زمان ارزش میلیاردی داشت با ۱۲ میلیارد تومان و اقساط سالیانهی ۵۰۰ میلیون تومان به کسی واگذار کردند که اصلا اهلیت این کار را نداشته است و از شخصی که قرار بوده مابقی هزینهی کشتارگاه را به صورت قسطی پرداخت کند از آن زمان تاکنون هیچ مبلغی وصول نشده بود.
استاندار ایلام ادامه داد: خوشبختانه در این دولت با نگرش فساد ستیزی و پیگیریهای انجام شده تلاش شد تا کشتارگاه را از دست این شخص خارج و این مجموعه دوباره به دامن بیتالمال بازگردد که این مهم محقق شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0