دکتر حسن بهرامنیا استاندار ایلام شامگاه چهارشنبه ۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ در برنامه زنده تلویزیونی «نام عیدان» صدا و سیمای مرکز ایلام، با اشاره به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، گفت: سال ۱۴۰۳ با فرمایشات مقام معظمرهبری با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شد.
وی افزود: همه ما و مدیران با نصبالعین قراردادن فرمایشات مقام معظمرهبری و شعار سال ۱۴۰۳ «جهش تولید با مشارکت مردم» باید قدمهای بلندی برای توسعه و پیشرفت استان برداریم.
نماینده عالی دولت در استان ایلام خاطرنشان کرد: استان ایلام یک استان تاریخی و پرافتخار و مردمان این دیار سلحشور و مقاوم هستند که خداوند به واسطه ویژگیهای خوب این مردمان، موهبتهای زیادی به این استان عنایت داشته که بخشی از ظرفیتها بالقوه و برخی بالفعل شده است.
وی تاکید کرد: با همافزایی بین مردم و مسئولین و سرمایهگذاران حوزههای مختلف با نصبالعین قراردادن فرمایشات مقام معظمرهبری برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ باید بهصورت همهجانبه تلاش کنیم و در راستای شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» علاوه بر تسهیلگری، نقش پشتیبان داشته باشیم.
استاندار ایلام گفت: از همه هماستانیهای عزیز و مردم بزرگوار استان و افراد تاثیرگذار در حوزه اقتصادی تقاضا داریم که با یکدلی و همگامی و یدواحد شدن تلاش کنیم از ظرفیتهای متعدد استان از جمله ظرفیتهای حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و ظرفیت تولید های معدنی و دامداری و کشاورزی استفاده و استان را متحول کنیم.
وی یادآورشد: این استان در حوزه نفت و گاز ظرفیت بالقوه ملی دارد و حدود ۱۱ درصد گاز و ۵ درصد منابع نفت درجای کشور از استان ایلام استحصال میشود.
وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: ۲۹ اسفندماه قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه منعقد گردید که در اشتغالزایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار موثر است.
استاندار ایلام با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزه انرژی اشاره و یادآور شد: مجوز پتروشیمی درهشهر صادر شده و به زودی کلنگزنی میشود و پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
وی اضافه کرد: شرکت ارغوانگستر نیز در آستانه افتتاح است و این شرکت در جوار پتروشیمی ایلام تامین کننده خوراک پارک پلیپروپیلن است که عملیات اجرایی این پارک به زودی آغاز میشود.
وی گفت: از زمانی که لباس خدمت را به تن کردیم همیشه به نوک قله نگاه کردیم و با اعتمادی که به مردم، مدیران و فرهنگ سختکوشی مردم استان داشتم با اعتماد به اهداف رسیدیم.
وی از ایجاد پارک ۳۳ هکتاری که جزو مصوبات دور دوم سفر رییس جمهور به استان است خبر داد و افزود: با هدف ایجاد مکانی برای نشاط و آرامش مردم، پارک ۳۳ هکتاری تفریحی و گردشگری بهعنوان یکی از مصوبات دور دوم سفر رییسجمهور و از مطالبات مهم مردم استان، پس از سفر کلنگزنی میشود.
وی با اشاره به اینکه راههای استان طی دو سال گذشته متحول شده است، افزود: سال ۹۸ و قبل از آن در اربعین به دلیل ترافیک سنگین، حداقل ۱۵ ساعت طول میکشید که ماشینها مسیر ایلام تا مهران را طی کنند، اما با عزم و اراده و با مجاهدت و تلاش جمعی، کمتر از یکسال مسیر ایلام و مهران چهارخطه شد وتونل شماره یک اربعین هم طی هفته اخیر زیر بار ترافیک رفت.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت صادقالوعد است، یادآور شد: همواره به مدیران تاکید کردیم که صادقالوعد باشند و وقتی وعده میدهند به وعده خود عمل کنند. قطعا فرمایشات مقام معظمرهبری نصبالعین ما و مدیران به عنوان خدمتگزاران مردم خواهد بود و از همه ظرفیتها برای «جهش تولید با مشارکت مردم» استفاده خواهیم کرد.
استاندار ایلام ادامه داد: برای فراهم شدن توسعه گردشگری، توسعه و تکمیل زیرساختها بسیار مهم است که عمده آن توسعه راههای مواصلاتی است که راههای مواصلاتی با گذشته قایل مقایسه نیست و این میتواند زمینهساز توسعه گردشگری باشد.
استاندار ایلام یادآور شد: استان ایلام سال گذشته از نظر کاهش تصادفات و مرگ و میر ناشی از تصادفات، مقام اول را کسب کرد که بخشی اعظمی از این موفقیت به دلیل تکمیل زیرساختها است.
وی عنوان کرد: با همت و تلاش صدا و سیما، رسانهها، فضای مجازی استان و مجموعه اداره کل میراث فرهنگی، استان ایلام در سال ۱۴۰۱ به عنوان استان نوظهور گردشگری در کشور شناخته شد.
نماینده عالی دولت در استان ایلام از رشد ۵۲ درصد میزان گردشگرانی که در استان اقامت داشتند خبر داد و گفت: از تاریخ ۲۲ اسفندماه تا ۲۷ اسفندماه سال۱۴۰۱، ۵ هزار و ۵۴۸ گردشگر در استان اقامت داشتند که این آمار در سال ۱۴۰۲ در مقطع زمانی ذکر شده به ۱۱ هزار و ۵۸۵ گردشگر رسیده است که این مقایسه، رشد ۵۲ درصدی گردشگران را نشان میدهد.
وی با اشاره به زیرساختهای گردشگری در استان گفت: مسیر دسترسی تنگه کافرین بدره آسفالت شد و توجه به ظرفیتهای گردشگری و ایجاد زیرساختهای بومگردی از اولویتهای مهم استان است.
نمایندهی عالی دولت در استان همچنین با اشاره به انتقال پروندهی مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام نیز یادآور شد: در مجموع سالیانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این طریق وارد استان میشود.
وی به خلعید مالک کشتارگاه دام ایلام نیز اشاره کرد و گفت: نگاه این دولت فسادستیزی است. برخیها سال ۹۶ بدون در نظر گرفتن مصالح نظام، کشتارگاهی را که آن زمان ارزش میلیاردی داشت با ۱۲ میلیارد تومان و اقساط سالیانهی ۵۰۰ میلیون تومان به کسی واگذار کردند که اصلا اهلیت این کار را نداشته است و از شخصی که قرار بوده مابقی هزینهی کشتارگاه را به صورت قسطی پرداخت کند از آن زمان تاکنون هیچ مبلغی وصول نشده بود.
استاندار ایلام ادامه داد: خوشبختانه در این دولت با نگرش فساد ستیزی کشتارگاه از دست این شخص خارج و این مجموعه دوباره به دامن بیتالمال بازگشت.
وی گفت: پروژهی تولید کاغذ سنگی تا الان بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و تا خردادماه سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری میرسد در این طرح به محیط زیست توجه شده و قطع اشجار نداریم و مواد معدنی و سنگی، مواد اولیه آن است.
نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: قبل ۴۳۰ واحد نیمهفعال داشتیم که در دولت سیزدهم تا امروز ۲۳۲ با اشتغالزایی ۱۶۲۶ نفر و سرمایهگذاری ۱۶۳ میلیارد تومان احیا شدند.
دکتر بهرامنیا با اشاره به رشد سرمایهگذاری خارجی در استان به ویژه در شهرستان ملکشاهی، گفت: ۵.۲ میلیون دلار برای تولید سیلیکون منگنز آلامتو (ساخت قطعات ماشینآلات و هواپیما) توسط شرکت چینی در شهرستان ملکشاهی سرمایهگذاری شده است.
وی در پایان به فولاد زاگرس ایوان با اعتبار ۷۸۰ میلیارد اشاره کرد و گفت: این شرکت ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ هزار تن شمش فولاد را دارد که شرکت نورد میلگرد در ایوان که مواد اولیه آن از اصفهان وارد میشود، شرکت فولاد زاگرس زنجیره آن را تکمیل میکند و مواد اولیه نورد را تامین میکند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0