روح اله نوریان افزود: با انجام این قرارداد، پالایشگاه گاز ایلام می‌تواند با استفاده از توانمندی و دانش فنی شرکت‌های دانش بنیان، نیاز خود در دو تجهیز ضروری و یک فناوری جدید را به صورت داخلی برآورده سازد.

وی اظهار داشت: دو پروژه طراحی و ساخت یک دستگاه مبدل حرارتی با عنوان کلدباکس و یک دستگاه مبدل حرارتی با عنوان کویل‌وند از طریق یک شرکت دانش‌بنیان تأمین می‌شود که هر دو تجهیز، از حساس‌ ترین تجهیزات مورد نیاز پالایشگاهی هستند.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: یکی از مزایای ساخت داخل این مبدل‌های حرارتی که طول عمر بالا و انعطاف‌پذیری خوبی در مقابل حرارت دارند، کاهش قابل توجه هزینه‌های این پالایشگاه نسبت به واردات آن‌ها از خارج کشور است.

نوریان با بیان اینکه پروژه احداث یک واحد بویلر بازیافت حرارتی HRSG در واحد نیروگاهی پالایشگاه به روش EPC نیز توسط یک شرکت دانش بنیان در استان لرستان، صورت می گیرد، گفت: با بهره برداری از این پروژه سالانه ۲۰ میلیون متر مکعب سوخت گاز در این پالایشگاه صرفه جویی می شود.

گفتنی است که در دومین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تأمین بخشی از تجهیزات تخصصی گاز پالایشگاه گاز ایلام با حضور احمد زمانی مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، به دو شرکت دانش‌بنیان واگذار و قرارداد همکاری دوجانبه بین این شرکت‌ها و پالایشگاه گاز ایلام منعقد شد.

برچسب ها :ناموجود