فرمانده انتظامي استان ايلام از توقيف 5 دستگاه خودرو شوتي حامل کالاي قاچاق به ارزش بيش از20 ميليارد ريال خبر داد.

سردار جمال سلماني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري پليس اظهار داشت: ماموران پليس امنيت اقتصادي استان در پي اخبار و اطلاعات واصله مبني بر فعاليت خودرو هاي شوتي با هدف انتقال کالاي قاچاق از سمت استان هاي همجوار به استان ايلام، مراتب به صورت ويژه در دستور کار قرار گرفت.

وي اضافه کرد: ماموران انتظامي با انجام اقدامات فني و پليسي موفق شدند در يک عمليات منسجم، تعداد 5 دستگاه خودرو شوتي حامل کالاي قاچاق را توقيف کنند.

فرمانده انتظامي استان ايلام با اشاره به اينکه در اين راستا تعداد 6 متهم شناسايي و دستگير شده است، اظهار کرد: متهمان پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شدند.

سردار سلماني با تاکيد بر اينکه کارشناسان ارزش ريالي کالاهاي مکشوفه را 20 ميليارد ريال برآورد کرده اند، گفت: همشهريان عزيز مي توانند اخبار و اطلاعات خود را پيرامون قاچاق کالا، احتکار و ديگر جرايم و مفاسد اقتصادي را با شماره 096300 در ميان بگذارند.

برچسب ها :ناموجود