در پی عدم رضایت عمومی شهروندان ایلامی از وضعیت بهداشتی و جمع آوری زباله های شهر ایلام و در راستای صیانت از حقوق عامه، دکتر عمران علی‌محمدی رئیس کل دادگستری استان ایلام ضمن تذکر کتبی به شهردار ایلام به منظور توجه و اهتمام در خصوص اعمال نظارت مستمر و مؤثر نسبت به جمع آوری بموقع و روزانه زباله های شهری، هر گونه قصور و سهل انگاری در این خصوص را مستوجب تعقیب و پیگرد افرادی دانست که که با ترک فعل خود، بهداشت عمومی را تهدید نموده و سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازند.

رئیس کل دادگستری استان ایلام در این خصوص خاطرنشان کرد: متاسفانه شهرداری ایلام در روزهای اخیر به وظیفه قانونی خود در خصوص ساماندهی وضعیت بهداشتی و جمع آوری مناسب زباله های شهر ایلام اقدام ننموده و خیابان ها، فضاهای عمومی و محلات مختلف شهر ایلام به نحو صحیح و به موقع نظافت نمی شوند.

وی افزود: صیانت از حقوق عامه مردم وظیفه قانونی دستگاه قضایی است، لذا دادگستری استان ایلام هرگونه ترک فعل در انجام وظایف قانونی را مورد تعقیب قانونی و قضایی قرار خواهد داد.

عالی ترین مقام قضایی استان ایلام همچنین به دادستان مرکز استان و مدیرکل سازمان بازرسی استان ماموریت داد تا نسبت به پیگیری و نظارت بر رفع مشکلات مذکور اقدام نمایند.

#قرارگاه_رسانه_ای_اربعین
#اداره_کل_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
#ایلام_پایتخت_خادمان_اربعین

برچسب ها :ناموجود