نزدیک به هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن گذشته از مرز بین‌المللی مهران در جنوب باختری ایلام به ایران و عراق تردد کردند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام با اعلام این آمار اظهار کرد که از این تعداد، سه میلیون ۱۳۶ هزار و ۲۱۴ نفر به کشور وارد و سه میلیون و ۳۲ هزار و ۷۶۷ نفر نیز از مرز خارج شده‌اند.

سیدزاهدین چشمه خاور گفت: در این بازه زمانی (ابتدای سال تا پایان بهمن) ۶۷۶ هزار و ۱۲۳ تبعه دیگر کشورها از مرز مهران خارج و ۶۶۱ هزار و ۸۱۷ نفر دیگر نیز از پایانه این مرز، وارد کشور شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام یادآور شد: اکنون به صورت روزانه بیش از ۲۰ هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند که عمده آنان را زائران عتبات عالیات تشکیل می‌دهد.

چشمه‌خاور ادامه داد که اکنون تردد زائران در مرز بین‌المللی مهران به‌راحتی و روان در حال انجام است.

برچسب ها :ناموجود