مظفری شهردار ایلام با اشاره به حجم بالای بدهی برخی دستگاه‌های اجرایی به شهرداری، اعلام کرد: ادامه این وضعیت موجب اخلال در ارائه خدمات شهری و ایجاد مشکلات حقوقی خواهد شد.

وی تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی که دارای بدهی معوق به شهرداری هستند، بدون معطلی نسبت به تعیین‌تکلیف پرونده خود اقدام کنند. تداوم بی‌توجهی به این موضوع، شهرداری را مجبور به اعمال مقررات قانونی از جمله پلمب واحدها و توقف خدمات خواهد کرد.

مظفری افزود: شهرداری در شرایط مالی فعلی بیش از هر زمان دیگری به وصول مطالبات نیاز دارد و هیچ دستگاهی نمی‌تواند نسبت به حقوق شهروندان و قوانین شهری بی‌تفاوت باشد.

شهردار ایلام تاکید کرد: این یک هشدار رسمی است. از تمامی دستگاه‌های بدهکار می‌خواهیم برای جلوگیری از بروز مشکلات جدی، هرچه سریع‌تر به شهرداری مراجعه و بدهی خود را تعیین تکلیف کنند.

برچسب ها :ناموجود