مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با تاکید بر مدیریت مصرف بهینه و صرفه جویی در مصرف برق از سوی مشترکان ایلامی، گفت: پیک بار مصرف برق در استان افزایش حدود هفت درصدی را تجربه می کند.

ولی الله ناصری روز یکشنبه اظهار کرد: میزان بار مصرف برق در استان ایلام به حدود ۴۶۵ مگاوات در روزهای اخیر افزایش یاقته است.

وی با بیان اینکه این میزان مصرف برق در استان هم راستای افزایش میانگین رشد کشوری است، ابراز کرد: میانگین افزایش مصرف برق در استان ایلام حدود هفت درصد است که یکی از عوامل آن افزایش مصرف برق برای سرمایش با توجه به ورود موج گرما به استان است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با تاکید بر اینکه حدود ۵۰ درصد افزایش بار مصرفی برق در استان مربوط به افزایش مصرف برق برای استفاده از وسایل سرمایشی به ویژه کولرهای گازی است، یادآور شد: در مناطق شمالی استان با رشد استفاده از کولرهای گازی بری سرمایش مواجه هستیم که این امر موجب افزایش بار بر روی شبکه توزیع برق استان می شود.

ناصری با اشاره به اینکه بر این اساس حوزه اتفاقات و عملیات و نصب و احداث شبکه برق استان با توجه به افزایش بار مصرفی برق در حال آماده باش کامل هستند، ابراز کرد: در مناطق شمالی استان برای سرمایش استفاده از کولر گازی چندان مورد نیاز نیست و کولرهای آبی نیز جوابگوی سرمایش هم استانی های عزیز ایلامی است و لازم است که مشترکان مراعات لازم را در این زمینه برای پایداری شبکه برق در استان داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جنوب و مناطق گرمسیر استان با توجه به شدت گرما و افزایش دمای هوا در این مناطق، شاهد افزایش بیشتر مصرف برق نسبت به سایر مناطق استان هستیم، گفت: میزان مصرف برق در این مناطق به هفت تا هشت درصد افزایش یافته است.

ناصری با تاکید بر اینکه مشترکان برق استان از روشن کردن وسایل پرمصرف برقی در ساعات اوج مصرف از ساعت ۱٠ صبح تا ۲۲ شب خودداری کنند، یادآور شد: ادارات نیز باید به میزان ۴۰ درصد در ساعات اداری طبق مصوبه شورای امنیت ملی و ۷۰ درصد در ساعات خارج از بار وقت اداری، مصرف خود را کاهش دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام یادآور شد: مشترکان برق خانگی برای کاهش مصرف دمای محیط و فضای مورد استفاده خود را در دمای آسایش روی عدد ۲۴ تنظیم کرده و از دور کند کولر آبی و از روشنایی روز به جای روشنای الکتریکی استفاده کنند.

برچسب ها :ناموجود